Gratis uitgewerkt voorstel

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat ons weten wat je wensen zijn of waar je tegenaan loopt en we werken een vrijblijvend voorstel inclusief kostenoverzicht voor je uit.

Snel traject

Een klein bedrijf heeft zo zijn voordelen; we kunnen snel schakelen en je bent geen nummertje. Jouw project heeft bij ons altijd prioriteit, hoe klein het ook is.

Vrijheid

Je bent volledig vrij wat je met de gemaakte producten doet. Ze zijn altijd van jou, zonder extra kosten. Met een handleiding ben je snel wegwijs binnen jouw online omgeving.

Ben jij een kleine ondernemer, maar heb je geen communicatie-afdeling die zorgt voor een goed werkende website, pakkende geschreven teksten en advertentiemateriaal? Dan ben je precies onze doelgroep! Wij helpen ondernemers de communicatiekanalen op orde krijgen, zodat jij je kunt bezighouden met waar het echt om draait binnen je bedrijf. 

Als team van software architect en communicatieprofessional hebben we alle kennis in huis om volledige ondersteuning te bieden bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van communicatie-uitingen op het web. Of het nu gaat om een website, webshop, een nieuwsbrief of content voor een bestaande website of een social mediakanaal.

Gebruiksvriendelijk

We ontwikkelen websites en -shops in zeer gebruiksvriendelijke online omgevingen (Prestashop & WordPress), zodat jij na livegang zelf wijzigingen kunt aanbrengen en je webshop gemakkelijk online kunt runnen. We besparen je de programmeercodes en laten je achter met een goed werkende site, een handleiding en een overzichtelijke online omgeving.

Keuzevrijheid

We geloven in keuzevrijheid en daarom laten we je volledig vrij om te bepalen wat je wilt doen met de producten die we voor je creƫren. Wil je na een tijdje liever je website of webshop bij een andere partij hosten? Dan kan dat gewoon. Of wil je een volgende nieuwsbrief graag zelf versturen en daarvoor een template gebruiken die we voor je gemaakt hebben? Geen probleem. De gemaakte producten zijn altijd van jou, zonder extra kosten.

Gratis uitgewerkt voorstel

Tot zo ver onze introductie. Ben je benieuwd of we ook voor jou iets kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@codecontent.nl voor meer informatie of vraag een gratis uitgewerkt voorstel inclusief kostenoverzicht aan.